نظارت کامل بر فعالیت کارشناسان مشاور تغذیه در بخشهای بستری و دریافت گزارش کار روزانه(بررسی حضور آنان در بخش، نحوه تنظیم رژیم غذایی ، نحوه آموزش بیماران و ...)
نظارت کامل بر فعالیت کارشناسان بخش خدمات غذایی و سایر کارکنان آشپزخانه و دریافت گزارش وضعیت از کارشناس مربوطه و بررسی نقاط ضعف و قوت موجود
برگزاری دوره ای کمیته تغذیه با حضور مسئولین بیمارستان و بررسی مسائل و مشکلات بخش تغذیه بیمارستان و تصمیم گیری و اقدام در جهت بهبود وضعیت تغذیه بیمارستان
تهیه و تدوین برنامه عملیاتی واحد تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان
ارائه گزارش فعالیت بخش تغذیه بیمارستان به مدیریت
تهیه صورت حساب های مربوط به شرکت تهیه و طبخ و توزیع غذای بیمارستان و ارائه به مسئول حسابداری جهت